“Az élvezet értékelése, szenvedély, diszkréció – pralinéink tökéletessége mögött a különleges értékek iránt elkötelezett emberek állnak.”


Gruppenbild

Az internetes keresők segítségével a praliné szóra keresve körülbelül két millió találatot kapunk. De véleményünk szerint közel nem minden termék, amelyet ilyen címszó alatt kínálnak nevezhető pralinénak. És a valódi pralinék gyártói közül is csak nagyon kevesen osztanak meg információt a praliné rajongókkal azokról az emberekről, akik e különlegességek minőségéért felelnek. Csak különleges emberek adják minden tudásukat olyan, csokoládéból készült ízletes alkotások előállításához, amelyek a nyelvünkön elolvadnak. Cukrászaink területük szakértői. Az alapanyagot, a csokoládét, a legapróbb részletekig ismerik, és pontosan tudják, hogy mely gondos feldolgozási mód vezet a legtökéletesebb eredményhez.

A Lauenstein Cukrászatban alkotott pralinék és trüffelek igazi mesterek munkái, amelyek saját, gyári recepteket követve, szeretettel készülnek, frissen kerülnek csomagolásra, hogy elindulhassanak útjukra a csokoládé rajongókhoz, a világ minden pontjára.

NEUHEITEN
Kis ajándékok a barátság megőrzésére!
Csokoládé nyáron? Próbáld ki és lepj meg valakit a szájban olvadós trüffeleinkkel és pralinéinkkal!